Fluit- en tamboerkorps
Haanrade
  

Op zaterdag 18 februari is het dan eindelijk weer zover. Op deze dag organiseerd Vasteloavendsverrain 't Wild Dörp de jaarlijkse karnavalsavond van Fluit- en Tamboerkorps St.Hubertus Haanrade en Spaarvereniging 't Wild dörp. Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om een gevarieerd programma op te stellen met artiesten uit binnen en buitenland. Het feest zal losbarsten om 20:00 uur in Café Oad Haander. entree vrij.

affichekarnaval2017

hubbal

 

Op zaterdag 5 november zal het Hubertusbal plaatsvinden ter gelegenheid van de viering van het patroonsfeest van Fluit- en Tamboerkorps St.Hubertus en Kruisboogschutterij St.Hubertus.

Deze feestavond vindt plaats in café Oad Haander en is voor iedereen vrij toegankelijk.

DJ Tim zal voor de muzikale omlijsting en stemming zorgdragen

Tijdens deze avond zullen het korps en de schutterij enkele leden in de bloemetjes zetten.

Het korps zal Susanne Balter huldigen met het feit dat zij 25 jaar muzikant is.

Zoals gebruikelijk zal de schutterij haar koningsbal koppelen aan het hubertusbal en zal ook zij aan enkele leden extra aandacht besteden. Theo Paffen wist afgelopen jaar de koningstitel te bemachtigen. John kisters werd ere-koning in 2016 en Theo Paffen wist eveneens het verenigingskampioenschap voor zich op te eisen. Ook de koning van de sjutsevrung Brian van Balkom zal nog eens extra in het zonnetje worden gezet. Aan het eind van deze huldigingen zal de regerend koning Theo Paffen zijn koningsdans op de dansvloer ten uitvoer brengen.

Het zou het Haanraadse korps en schutterij verheugen wanneer zij vele bezoekers en gasten tijdens dit hubertusbal mogen begroeten.

Rabobankclubkas2016Ook het Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten en leden van Rabobank Parkstad Limburg hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen.

Door middel van het werven van stemmen ontvangen de verenigingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken. Op die manier bepalen leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg welke vereniging een bijdrage krijgt van de bank.

Elke uitgebrachte stem heeft een waarde van circa € 5,-. De hoogte van de bijdrage die de betreffende vereniging van Rabobank Parkstad Limburg ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de betreffende vereniging is uitgebracht. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dus.

Je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op één vereniging.

Rabobank Parkstad Limburg verdeelt onder de deelnemende verenigingen € 150.000,-. Natuurlijk zijn de stemmen van opa, oma, de buren, vrienden en alle anderen ook meer dan welkom.

De stemperiode loopt van donderdag 12 mei tot en met woensdag 25 mei 2016. Vanaf 12 mei a.s kun je dus stemmen. Dat kan via de website: www.rabobank.nl/parkstadlimburg. Ben je wel lid van de Rabobank maar heb je geen e-mailadres doorgegeven dan kun je toch nog stemmen! Bel de Rabobank even op en vraag om een inlogcode.

Ons stemadvies:
1. Fluit- en Tamboerkorps St.Hubertus Haanrade
2. Fluit- en Tamboerkorps Wilhelmina Kerkrade

Alvast bedankt voor uw stem.

Op zondag 20 maart vond de jaarvergadering plaats van onze vereniging. 

Tijdens deze vergadering werd Mai Rouschen jr met algehele stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter van onze vereniging. Mai maakt reeds jaren deel uit van het bestuur van onze vereniging waar hij alle bestuursfuncties al heeft bekleed. Mai treed hierbij in de voetsporen van zijn vader die de voorzittershamer 2 jaar geleden naast zich neerlegde.
Wij wensen Mai veel succes bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.