Fluit- en tamboerkorps
Haanrade
  

Rabobankclubkas2016Ook het Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten en leden van Rabobank Parkstad Limburg hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen.

 

Door middel van het werven van stemmen ontvangen de verenigingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken. Op die manier bepalen leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg welke vereniging een bijdrage krijgt van de bank.

 

Elke uitgebrachte stem heeft een waarde van circa € 5,-. De hoogte van de bijdrage die de betreffende vereniging van Rabobank Parkstad Limburg ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de betreffende vereniging is uitgebracht. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dus. Je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op één vereniging.

 

Rabobank Parkstad Limburg verdeelt onder de deelnemende verenigingen € 150.000,-. Natuurlijk zijn de stemmen van opa, oma, de buren, vrienden en alle anderen ook meer dan welkom.

 

De stemperiode loopt van woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei 2017. Vanaf vandaag kun je dus stemmen. Dat kan via de website: www.rabobank.nl/parkstadlimburg. Ben je wel lid van de Rabobank maar heb je geen e-mailadres doorgegeven dan kun je toch nog stemmen! Bel de Rabobank even op en vraag om een inlogcode.

 

Ons stemadvies:

1. Fluit- en Tamboerkorps St.Hubertus Haanrade
2. Fluit- en Tamboerkorps Wilhelmina Kerkrade

 

Alvast bedankt voor uw stem.