Fluit- en tamboerkorps
Haanrade
  

Op zaterdag 31 maart stond er voor het samenwerkingsverband tussen Hubertus en Wilhelmina een concert op het programma in samenwerking met het CantaYoung koor van basisschool St.Ursula. Na het openingswoord van wethouder Jo Schlangen werd de presentatie van deze avond overgenomen door Raoul Deckers.

concert3103

Hubertus en Wilhelmina brachten onder leiding van dirigent Toon Deckers de volgende werken ten gehore: Pirates Mars, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, The Eve Of The War, Disney Favourites, Le Mistral, Pirates of the Carribean en tot slot Music.

cantayoung

Zoals reeds vermeld werd er ook deelgenomen door het Canta Young Schoolkoor van basisschool St.Ursula. Tussen de muziekwerken van het korps door zongen zij onder leiding van Maarten Sonnenschein prachtige liederen van Nederlandse bodem van vroegere en van huidige tijd. 

De druk bezochte zaal heeft dan ook genoten van een zeer afwisselend concert en de veel gehoorde complimenten waren daar getuige van. Kortom een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.