Fluit- en tamboerkorps
Haanrade
  

De fluit- en tamboerkorpsen St.Hubertus Haanrade en Wilhelmina Kerkrade zijn in 2015 een samenwerkingsverband aangegaan met als doelstelling het behoud van dit stukje cultuur voor de Kerkraadse gemeenschap en in het byzonder voor de wijken Haanrade en Holz. Na een "snuffelperiode" heeft dit samenwerkingsverband een definitievere vorm aangenomen en worden alle aktiviteiten gezamenlijk ondernomen. De verenigingen willen zich gezamenlijk op een goede en verantwoorde wijze presenteren tijdens optochten en concerten.
De afgelopen periode hebben we aan diverse aktiviteiten deelgenomen en is gerepeteerd aan een nieuw repertoire. Dit repertoire gaan we ten uitvoer brengen tijdens ons eerste gezamelijke te organiseren concert.
voorjaarsconcertWij nodigen u van harte uit om op vrijdag 31 maart aanwezig te zijn tijdens ons voorjaarsconcert in Harmoniezaal 't Trefpunt, gelegen aan de Meuserstraat 133 te Haanrade-Kerkrade. De aanvang is om 19:00 uur.

Naast het gezamenlijke optreden van Hubertus en Wilhelmina onder leiding van Toon Deckers zal er muzikale medewerking worden verleend door het Canta Young schoolkoor van St. Ursula onder leiding van Maarten Sonnenschein.
De entree is gratis en wij zouden ons verheugen als wij u op vrijdag 31 maart tijdens ons voorjaarsconcert mogen begroeten.