Fluit- en tamboerkorps
Haanrade
  

Op zondag 12 maart stond voor Hubertus Haanrade en Wilhelmina Kerkrade een voorjaarsconcert in Wehr op het programma. Voor aanvang van dit concert werd in de morgen nog gerepeteerd waarna er gezamelijk een broodje en een stuk vla werd genuttigd. Aansluitend werd het instrumentarium ingeladen en werd er koers gezet richting Wehr.

concertwehr

Naast Hubertus en Wilhelmina werd aan dit concert ook medewerking verleend door het Trommler- und Pfeifferkorps Breberen en Spielmannszug Wehr.

De aftrap werd verricht door Trommler- und Pfeiferkorps Breberen. Onder leiding van Mai rouschen jr werd een afwisselend programma ten gehore gebracht van bekende filmmuziek tot swingende Mambo. Als tweede was het de beurt aan Spielmannszug Wehr. Onder leiding van Joëlle Renkens werd ook hier een mooi en afwisselend programma gepresenteerd wat door het talrijk aanwezige publiek zeer gewardeerd werd. Als laatste was het de beurt aan Hubertus en Wilhelmina. Onder leiding van dirigent Toon Deckers werden de volgende muziekwerken ten gehore gebracht: Le Mistral, Pirates of the Caribbean, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Ronkenstein, Disney favourites en als afsluiter Music. Na afloop werd er nog een glaasje genuttigd en de vriendschapsbanden aangehaald waarna er een einde kwam aan een mooie muzikale zondag.